L’Auró > L'objectiu

La nostra proposta es basa en potenciar l'autonomia de l'usuari a tots els nivells en el contacte directe amb la natura. La nostra instal·lació , permet accedir a tots els espais autònomament, i així mateix, gaudir del medi natural totalment adaptat, amb rutes dins el bosc totalment habilitades. Viure en primera persona l'entorn, les diferents especies autòctones, i descobrir racons naturals dissenyats per a l'estimulació dels cinc sentits a través de les olors, els colors, les diferents textures, els fruits naturals i els sons de l'entorn boscari. Les plantes autòctones, les aromàtiques, la biodiversitat, la fauna i els circuits d'aigua natural reconduïda, conviden a descobrir racons sorprenents.

Els animals de la nostra granja, porten a l'usuari a gaudir d' una relació directe amb pollets, cries d'ànec, cabrits, anyells, i animals autòctons socialitzats i en llibertat, basant-nos amb els puntals de la zooteràpia i els beneficis terapèutics que aporta a tots els nivells: emocional, relacional, social, cognitiu i personal.

Un oci intel·ligent amb un accés universal sense barreres ni socials, ni físiques ni econòmiques.
Les activitats lúdiques dissenyades i especialitzades segons les edats i les individualitats dels usuaris, segueixen també l'objectiu vertebral de la nostra empresa: l'autonomia i l'atenció personalitzada. Així l'estimulació sensorial, física, emocional, cognitiva, i relacional es treballa sempre des d'aquest objectiu educatiu i amb el vehicle vertebral de l'estimulació sensorial.

El nostre objectiu professional va més enllà del què oferim, per arribar a la importància de com ho fem.
Aquest projecte està especialitzat i dissenyat per a treballar les diferents patologies i limitacions físiques i cognitives, tant d'infants en l'entorn escolar de colònies, com d'adults en tallers especialitzats, jornades terapèutiques, o sortides familiars educatives.

Treballant sempre des del vehicle de la natura, de la mà de l' horticultura terapèutica, la zooteràpia, i l'educació mediambiental. Gaudint de l'estada i de l'entorn o participant dels tallers escollits lliurement.

thumbs-objectiu1

Amb la col·laboració de:

logo01logo02logo03logo04logo05logo06logo07logo08logo09
logo10logo11logo12logo13logo14logo15logo17logo16