L’Auró > Garantia de professionalitat

Aquest projecte comporta una innovació referent en aquest camp, seguint el model desenvolupat professionalment a Anglaterra des de fa més de 30 anys per l'empresa Thrive, a Londres, que treballen tot tipus de patologies a través de jardins urbans.

Els resultats obtinguts en la seva llarga experiència avalen el poder terapèutic de l'horticultura aplicada a les limitacions especials i a les malalties mentals, tant en infants com en adults.

El seu assessorament tècnic i professional, ens donen un valor d'eficàcia comprovat.

Qui és Thrive?

Thrive és una organització benèfica, fundada el 1978, que utilitza la jardineria com a eina terapèutica per canviar les vides de les persones amb discapacitat.

Les seves activitats són variades, però es centren en la defensa dels beneficis de la jardineria en les persones, així com en l'ensenyament i la promoció de les aplicacions pràctiques de l'horticultura per tal de que qualsevol persona afectada d'alguna limitació especial o d'alguna malaltia mental, pugui gaudir d'una vida plena i saludable a través de la jardineria.

Els seus treballs de recerca sustenten la labor de Thrive, demostrant resultats pràctics i promocionant la sensibilització i la comprensió social al l'afectació d'aquestes malalties mentals i limitacions físiques, psíquiques o sensorials.

"La jardineria pot ajudar a les persones a aconseguir moltes coses: pot ajudar a reconstruir la força d'una persona després d'un accident o malaltia, i pot proporcionar una activitat útil a algú, per tal de fer front a un període difícil de la seva vida." www.Thrive.org/uk

thumbs-projecte2

 

Amb la col·laboració de:

logo01logo02logo03logo04logo05logo06logo07logo08logo09
logo10logo11logo12logo13logo14logo15logo17logo16