L’Auró > El Projecte

L'Auró és un projecte pioner a Catalunya, inspirat per l'ús de l'horticultura terapèutica en els jardins urbans de Londres, per Thrive . Especialitzats en colònies per escoles d'educació especial, obrim l'oci inclusiu a tots els públics sense barreres arquitectòniques, ni socials ni econòmiques oferint un producte de màxima qualitat i professionalitat a un preu universal igualitari a qualsevol casa de colònies de la zona.

El nostre principal objectiu: treballar tot el potencial terapèutic i relaxant de la natura prioritzant l'autonomia màxima de l'usuari, important les metodologies europees innovadores a Catalunya.
Avui i aquí, amb L'Auró volem unir tot aquest potencial natural a través de l'horticultura i la zooteràpia, en un entorn d'oci i d'educació en el lleure.

L'espai del lleure i els jocs liures són un vehicle molt important en la educació dels nostres infants. Per això des de l'Auró fomentem els valors de l'acceptació i el reconeixement de la diversitat, la cooperació, la solidaritat i la no competència, amb l'aliat pedagògic de la natura, valuosa mestra de les relacions vivencials sanes. Treballar els canals de diàleg familiars, personals i de convivència. Descobrir les noves eines naturals que ens ofereix l'art, el teatre, els tallers Gestalt, o la pedagogia sistèmica, i posar-los al servei de les persones, en un entorn especial i natural que convida a descobrir-se de nou.

Dins l'economia social, i amb l'equilibri mediambiental garantitzat, dins les instal·lacions de l'Auró recuperem espècies animals i vegetals autòctones i en vies d'extinció i les convertim en l'objecte dels nostres tallers.

Potenciem la dinamització local, amb el control de la traçabilitat dels nostres productes i proveïdors, potenciant el quilòmetre zero.

Dinamitzem la dimensió humana i el potencial professional tant dins la nostra entitat com fora, apostant per la conciliació familiar, el treball en xarxa i la formació continuada dins l'horari laboral.

Volem acostar aquest entorn privilegiat del cor de Catalunya, a l'oci terapèutic, a les vacances familiars i a l'educació en el lleure escolar. I alhora, potenciant el seu ús en patologies emocionals, psíquiques o físiques, i especialitzant la nostra actuació cap a nens i nenes afectats de malalties mentals, o amb limitacions físiques i psíquiques.

Crear un espai propi amb una accessibilitat universal, on persones amb limitacions especials no se sentin diferents, perquè no ho són. Una casa de colònies especialitzada en escoles d'educació especial, oberta a tots els públics.

Envoltar-nos de la diversitat natural que la terra ens ofereix, sense barreres arquitectòniques ni naturals, amb total autonomia, i treballar les emocions al costat d'animals autòctons, obre un univers de sensacions inimaginables, l'oci i la diversió en un entorn natural inigualable, en un món imaginatiu, obert i relaxant.

I volem anar més enllà, obrint aquest camp al turisme emocional, a l'oci intel·ligent, al poder de relaxació i de diversió que pots trobar en un entorn natural preparat per a gaudir del teu temps lliure amb la família, amb l'escola o amb tu mateix.
Amb l'Auró s'obre una porta innovadora en l'educació en el lleure, unint l'experiència d'altres països europeus pioners en l' utilització d'aquest tipus de tècniques naturals en l'escola especial i en la convencional, amb els recursos naturals i la climatologia privilegiada del nostre país.

Sostenibilitat social i mediambiental:
La consciència mediambiental ens porta a realitzar unes instal·lacions basades en la construcció ecològica i sostenible, amb energies renovables aplicades a l'autosuficiència del funcionament: l'estalvi d'aigua utilitzada, la reutilització de la pluja, la depuració biològica per a la seva reutilització; a l'ús de calefacció geotèrmica, compostatge orgànic, i reutilització de residus plàstics.

Paralel·lament, la dimensió humana és un dels eixos del nostre desenvolupament empresarial, tant intern com amb l'entorn, teixim un treball cooperatiu i una promoció directe de l'economia social, desenvolupar una activitat professional basada en el treball en xarxa amb entitats, fundacions i professionals de l'àmbit educatiu i dins el context social de la discapacitat.

Conseqüentment, la nostra empresa neix dins la Fundació L'Auró, i obté la forma jurídica de Societat Laboral Limitada.

thumbs-projecte1

thumbs-projecte3

thumbs-projecte2

Amb la col·laboració de:

logo01logo02logo03logo04logo05logo06logo07logo08logo09
logo10logo11logo12logo13logo14logo15logo17logo16