Gent Gran > Estades

Les vostres vacances a l'Auró seran especials i diferents.

En un entorn natural privilegiat i en unes instal•lacions modernes i d'accés universal, us oferim un concepte nou de vacances per a gaudir del vostre temps lliure.

Amb un tracte personalitzat i pròxim teniu a la vostra disposició una gran gamma d'activitats, tallers, sortides i visites culturals a un preu molt assequible.

Aquí hi trobaràs activitats especialitzades en Gestalt, Teatre, Art, Pedagogia Sistèmica, Ioga, Zooteràpia i Horticultura, per un turisme emocional que no et deixarà indiferent.

Tot un equip interdisciplinari treballant per a tu, per què les teves vacances siguin inoblidables.

Arriba un nou model de vacances, descobreix-lo a l'Auró!

ESTADES ORGANITZADES:

Una de les opcions que us oferim és un dia organitzat on podeu escollir els tallers i activitats a realitzar dins un horari flexible.

Un cop escollides les activitats i horaris que voleu fer en la vostra estada, el nostre equip de professionals us farà arribar un dossier personalitzat amb la vostra estada detallada.

ESTADES LLIURES:

L'altre opció que us oferim són les estades lliures, en règim de turisme rural posem a la vostra disposició les nostres instal•lacions, amb opció de realitzar alguna activitat lliurement.

Descarrega't les nostres activitats i tallers per a gent gran 

DESCARREGA'T ELS ITINERARIS CULTURALS

 

estades gent-gran1

estades-gent-gran2

thumbs-caratula-gent-gran3

caratula-gent-gran4

 

Amb la col·laboració de:

logo01logo02logo03logo04logo05logo06logo07logo08logo09
logo10logo11logo12logo13logo14logo15logo17logo16