Escoles > Les colònies

A l'Auró hi trobareu un tracte especialitzat i individualitzat, perquè més lluny del QUÈ OFERIM hi trobem el COM HO FEM.

Els programes d'estades es dissenyen individualitzadament per al nostre equip interdisciplinar, compost per educadors infantils, psicòlegs, terapeutes ocupacionals, integradors sensorials, educadors socials, monitors del lleure i integradors socials.

El client rep una visita personalitzada a la seva entitat o centre educatiu, on es dissenya el contingut de la seva estada assessorat per dos membres del nostre equip tècnic. Responent així al màxim nivell les vostres expectatives de l'estada a l'Auró.

Dins un entorn lúdic i amb el joc com a vehicle principal, l'infant, o l'adult, desenvolupen una activitat divertida tenint darrera de la mateixa tot un contingut educatiu i terapèutic adaptat a les seves característiques personals i individuals.

Un cop arribeu a l'Auró, nosaltres tindrem cura de tots els detalls, perquè el tracte pròxim farà de la vostra estada una experiència inolvidable.

Organització de les colònies:

L' estada es desenvolupa dins el marc de l'educació en el lleure, i això genera uns espais propicis per a trobar-se i realitzar-se, amb experiències de llibertat i de contacte: és un temps per a compartir, per crear, per descobrir nous espais, nous valors i per fer-se més forts, més sensibles, més generosos... més humans. L'estada a L'Auró s'organitza sempre sense perdre de vista tots aquests valors, així totes les activitats s'estructuren i es dissenyen per forjar un temps lliure que permeti desenvolupar les capacitats individuals de cada nen i nena: físiques, mentals, esportives, artístiques, intel·lectuals i socials.
Treballem amb una ràtio màxima de 10 nens/es per monitor, i una mínima de 5 nens/es per monitor segons el grau d'autonomia dels usuaris.

thumbs-olor

thumbs-plantant

thumbs-zooterapia-col

thumbs-vaqeus

thumbs-caballs4

thumbs-cabres

MOLINS2

 

Amb la col·laboració de:

logo01logo02logo03logo04logo05logo06logo07logo08logo09
logo10logo11logo12logo13logo14logo15logo17logo16