Equip humà

El nostre equip es composa de professionals de diferents àmbits: Treball Social, Educació Social, Educació Infantil, Integració Sensorial, Psicologia, Terapeutes Ocupacionals, Tècnics en equinoteràpia, Tècnics en plantes medicinals, i experts en cuina de restauració.

Som educadors en diferents àmbits socials, experiència professional que ens permet estar especialitzats en el treball amb nens i nenes amb limitacions especials, persones afectades d'alguna malaltia mental, i gent gran. Tenim experiència en direcció i coordinació d'equips professionals, així com en la direcció de cases de colònies i projectes especialitzats en l'educació escolar en el lleure.

Mantenim contacte directe amb l'institució Thrive, coneixent de primera mà les seves instal·lacions i equipaments, participant com a professionals voluntaris en alguns tallers a Londres, fet que ens permet desenvolupar la tasca professional amb el seu assessorament expert i especialitzat, sent una de les institucions referents dins la Horticultura Terapèutica, fruit de més de 30 anys d'experiència a Anglaterra.

Amb una llarga experiència professional, hem aconseguit una filosofia de l'educació en el lleure pròpia, que supera la vocació, portant als infants a créixer i aprendre dins un món màgic, superant les seves expectatives a través del joc, les plantes i els animals, amb uns objectius educatius vertebrals i clarament establerts.

intro-equip

Amb la col·laboració de:

logo01logo02logo03logo04logo05logo06logo07logo08logo09
logo10logo11logo12logo13logo14logo15logo17logo16