Bioarquitectura

La bio arquitectura és la que tant en el disseny com en la construcció té una actitud responsable cap al planeta i l'home, tractant, en la major mesura possible, que les construccions s'integrin a l'ecosistema local, estalviïn energia, reciclin els excedents, utilitzin materials amb el menor contingut energètic i siguin saludables per a les persones.

Aquest nou concepte d'habitatge estudia la relació entre els materials de construcció, la salut humana, els recursos energètics i l'impacte sobre el medi ambient. Pretén ser un recer natural i harmoniós, una tercera pell, viva, que transpiri i canviï d'acord a l'estació i a les nostres necessitats, atorgant sensacions vitals com llum, ombra, fred, calor, ventilació i humitat.

L'Auró es construeix dins d'aquests principis, buscant l'equilibri harmoniós entre l'entorn i la nostra activitat, potenciant la qualitat de vida i la sostenibilitat mediambiental.

Totes les instal·lacions estan construïdes en fusta, amb una arquitectura moderna, amb tecnologies d'última generació i seguint el missatge educatiu de la nostra política vertebral: el respecte i l'intercanvi equilibrat amb el mediambient i l'entorn.

Per això totes les instal·lacions estant dissenyades des de la bioarquitectura ecològica i sostenible, que potencia la llum natural a través de grans vidrieres, economitzant el desgast energètic i potenciant la qualitat de vida. Els recursos utilitzats en les instal·lacions i en la seva construcció, es basen en els criteris de les energies renovables, respectant el medi ambient.

thumbs-herba

thumbs-fusta

thumbs-bio

Amb la col·laboració de:

logo01logo02logo03logo04logo05logo06logo07logo08logo09
logo10logo11logo12logo13logo14logo15logo17logo16